Meny

Novemberforum på Furuparken

Område: Östersund
Arena/Plats: Furuparken
Kategori: Dans

Furuparken lanserar Novemberforum 17-18 november och bjuder in till sann dansfrossa i dagarna två. Dagtid samlas regionens arrangörer för att samverka till långsiktigt gagn för alla danssugna och på kvällarna bjuds det upp till dans med ett knippe utsökta band i startfältet.

BANDEN:
Jannez, jämtlands stolta dansbandsfuror som efter 40 år på vägarna idag tycks yngre än någonsin är en självklar och säker ankarpunkt för helgen.

Expanders, med rötterna i norrbottens mylla och som band nyss fyllda 30 har de i år slagit publikrekord efter publikrekord, och därtill kröntes Tony Westland välförtjänt till årets sångare vid guldklavegalan.

Date, ett av norrlandsscenernas säkra husband under ett decennium och som vi på senare år saknat är tillbaka med ny ungdomlig kraft och energi, de slår med övertygelse fast att 42 är det nya 20.

Kindbergs, även dessa herrar har under året 30-årsjubilerat med en riktig nytändning där bandets nya sättning blommat ut, nya skaror av dansare har upptäckt dem och de är sannerligen på gång.

Shine, namnet som det pratats om i branschen sedan de presenterades i början av mars. Premiärspelningen i juni föregicks av idoga förberedelser på alla plan och succén lät inte vänta på sig. Med influenser från band som Boogart, Zlips och Shake lär Shine bli ett band som många raskt faller för.

Kontaktinformation

E-postadress (Arrangör)
lars-erik@lejonsson.com
Webbsida
http://www.furuparken.se

Prisinformation

Prisinformation
Entré till Novemberforum kan lösas på plats eller via vårt förköp hos Nortic. I entrékassorna accepterar vi betalning med kontanter, kort eller Swish. Endagsbiljett fredag eller lördag: 250:- Tvådagarsbiljett fredag och lördag: 450:- Insläpp från 19:30, garderobsavgift ingår i entrépriset. Kort accepteras men helst kontanter i såväl entré som servering, i entrén kan man även betala med Swish (grön bekräftelseskärm skall uppvisas och kvitteras av entrépersonalen för att betalningen skall accepteras).
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 4,6 km
Best Western Hotell Ett är ett prisvärt och personligt hotell som ligger 2 km från Östersunds centrum. Här finns närhet till naturen samt skid- och motionsspår alldeles runt knuten.
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 3,5 km
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.
Hotell

Paketerbjudande Scandic Östersund Syd

Avstånd: 3,5 km
Bo 3 nätter och betala endast för 2 nätter.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 17 nov 2017 20:00 - 02:00 @ Furuparken
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!