Gymkhana Drift 2017

Område: Östersund
Kategori: Motor, Sport
Datum: Lördag 26 aug 2017

Sommaren 2017 asfalterar vi Östersunds skidstadion och flyttar in motorsporten till Östersunds hjärta! Gymkhana Drift är en helt unik tävling inom bilsporten drifting som genomförs kvällstid och med hjälp av det tyngsta artilleriet inom ljud, ljus och effekter kommer banan få ett liv som ger vem som helst gåshud och fjärilar i magen, och det innan bilarna ens kommit in på banan.

Varje bil som äntrar banan ackompanjeras av kända Dj ´s och ett flertal ljustekniker som ser till att förarens prestationer reflekteras i form av ljud, ljus och explosioner.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Aug
Lördag 26 aug 2017 Östersunds Skidstadion

Snabbfakta

Arrangör
Oktan Sverige AB

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Vuxen 200 kr, barn 100 kr (barn under 13 år går in gratis i målsmans sällskap). Samtliga biljetter går till den stora läktaren och köper du ditt förköp online så sparar du 100 kr /biljett jämfört med entré på plats. Biljetter via www.gymkhana.se
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Best Western Hotell Ett är ett prisvärt och personligt hotell som ligger 2 km från Östersunds centrum. Här finns närhet till naturen samt skid- och motionsspår alldeles runt knuten.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 1,5 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 26 aug 2017 00:00 - 00:00 @ Östersunds Skidstadion
OK

Karta

Arena eller träffpunkt
  • Skidstadion,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!