Meny

Euskefeurat - 40 åriga kriget

Område: Östersund
Arena/Plats: Storsjöteatern
Kategori: Musik
Datum: Torsdag 15 mar 2018

Euskefeurat har existerat som band sedan 1977. Smaka på det. Vi hade visserligen en så kallad "time out" en period, men nu, då vi varit igång i 12 år igen, då känner vi att vi borde göra en summering av vad som varit. Hittills.

Vi har därför dammat av några gamla favoriter, en del har inte spelats på väldigt många år. Vi har jobbat på nya arrangemang, och nya sammanhang för våra klassiker. Vi mixar gammalt och nytt, och hoppas att både ni och vi får en trevlig kväll. Det blir lite memory lane, och greatest hits-varning på detta.
Kom och var med, skratta gråt på våra jubileumskonserter och fira vårt 40-åriga krig!
Ja just det, vem har vi krigat mot? Vi vet inte så noga, men tror att vi mest krigat för den lilla människan mot makten. Med humor, allvar och spelglädje som vapen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Mar
Torsdag 15 mar 2018 19:00 Storsjöteatern

Snabbfakta

Arrangör
Euskefeurat

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)63-501 17 00
Webbsida
http://www.hadebra.nu/euske/index.html

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Konsertens läng: 55 + 60 min ca. Paus 20-25 min. Biljetter ticketmaster.se och hos Visit Östersund Ruillstolsplatser bokas hos Visit Östersund Pris: 380 kr
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 207 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 59 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 260 meter
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 15 mar 2018 19:00 - 19:00 @ Storsjöteatern
OK

Karta

Centrum
  • Stortorget,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!