Meny

Östersunds FK - Arsenal

Område: Östersund
Arena/Plats: Jämtkraft Arena
Kategori: Sport
Datum: Torsdag 15 feb 2018

Östersunds FK välkomnar Arsenal i 16-delsfinalen i Europa Leagues slutspel på Jämtkraft Arena.

Östersunds FK:s fotbollsframgångar fortsätter. Den internationellt uppmärksammade satsningen för spelare och ledare på schemalagda kulturaktiviteter såsom dans, sång och konst, följs även av sportsliga framgångar. Efter att ha klättrat genom serierna så nådde laget allsvenskt spel 2016. Det allsvenska kontraktet säkrades utan problem och följdes av en vinter med spel i Svenska Cupen. Efter en minnesvärd cupfinal på Jämtkraft Arena i aprilsnö mot IFK Norrköping stod ÖFK sensationellt som segrare och bärgade klubbens första nationella titel.

Cupvinsten innebar en möjlighet att få kvala till Europa League och efter bragdartade insatser mot bland annat storlag som turkiska Galatasaray och grekiska PAOK så lyckades laget nå gruppspelet och vidare till slutspelet i februari 2018.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Feb
Torsdag 15 feb 2018 19:00 Jämtkraft Arena

Snabbfakta

Arrangör
Östersunds FK

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljettsläpp: Mitten av januari: Säsongskort tecknade innan den 18:e december klockan 24.00 (kan köpa upp till två biljetter per säsongskort, datum för släpp meddelas senare) 22/1/2018 12:00: Säsongskort som tecknats mellan den 19:e december kl. 00:00 och den 23:e december kl: 17:00 (kan köpa en biljett per säsongskort) 23/1/2018 12:00: Medlemskap som förnyats innan den 18 december kl. 19.00 och nya medlemskap tecknade innan den 18:e december 12:00. (enskilt medlemskap ger möjlighet att köpa en biljett, familjemedlemskap två). 24/1/2018 12:00: Försäljningen öppnar för allmänheten (max antal biljetter per köp meddelas senare) Kom ihåg att förtur inte innebär platsgaranti – det är först till kvarn som gäller. Var ute i god tid för att öka dina chanser att få tag i biljetter.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 2 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 2,1 km
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 15 feb 2018 19:00 - 19:00 @ Jämtkraft Arena
OK

Karta

Attraktion
  • Jamtli,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!