Meny

DIGGILOO - Sveriges största sommarturné

Område: Övriga Jämtland
Kategori: Evenemang, Dans, Musik, [...]
Datum: Lördag 21 jul 2018

Sommarens härligaste show är tillbaka! Det blir en helkväll med tre timmar sprängfyllda av nya hits och gamla klassiker, humor och massa skratt, värme och otroligt mycket kärlek. Allt till en vacker solnedgång när sommaren är som allra, allra bäst. På scenen ser vi David Lindgren, Charlotte Perrelli, Ola Salo, Tommy Nilsson, Mariette, Kamferdrops, Mendez, Ida Redig, Christer Björkman och komikern Marika Carlsson. Självklart ackompanjerade av stort band, dansare och kör.

Efter 15 år och med över 1,5 miljoner besökare har Diggiloo blivit en sommartradition att räkna med. Vi har gjort oss redo för att återigen försöka överträffa oss själva och det enda som saknas just nu är du. Så värm upp sångrösten och ta på dig dansskorna så lovar vi att ta med dig på en kväll du sent kommer glömma!

Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Även i år har vi med oss vår egna Diggiloo-restaurang. Du kommer hitta rätter som passar utmärkt att ta med till picknickfilten eller varför inte avnjuta en härlig måltid på vårt restaurangområde? Där serverar vi dessutom öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg (avvikande orter förekommer). Vill du bara ha något litet så finns våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område. I vår souvenirshop på arenan hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Jul
Lördag 21 jul 2018 19:00 - 21:00 Thailändska Paviljongen i Bispgården

Snabbfakta

Arrangör
Krall Entertainment

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
På alla spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter förekommer. Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com Handikappanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45kr tillkommer. Grupper (över 30 personer), bokas via emilie@krall.se. Biljettpris från 395kr. Två barn t o m 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 21 jul 2018 19:00 - 21:00 @ Thailändska Paviljongen i Bispgården
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!