Meny

Ont blod

Område: Östersund
Arena/Plats: Storsjöteatern
Kategori: Evenemang, Musik, Teater/Fars/Musikal
Datum: Torsdag 12 apr 2018

Precis när en lovande rockgrupp är på väg att slå igenom gör sig en röst påmind från det förflutna. Och den kräver blod. Plötsligt hotas inte bara gruppens framtidsdrömmar utan även deras liv.

Musikalen Ont blod utspelar sig i form av en rockkonsert. Upprinnelsen till musikalens drama är en mörk och stormig natt när bandets frontfigur Alexis flyr sitt kaosartade liv, krockar med en gammal gravsten och råkar väcka en varelse som väntat länge på sin comeback. Varelsen belönar i gengäld Alexis med magiska musikaliska talanger och hon blir ett geni på att skriva hitlåtar. När vi kommer in i handlingen är alltså hennes band på väg att slå igenom stort. Men det Alexis inte vet är att nu är varelsen tillbaka - och den hungrar efter blod...

– Genom att blanda teater och konsert och sedan spetsa det med skräckromantik och hårdrock hoppas jag öppna upp för de skamliga frågorna kring människans begär och varför vi till och med kan offra de som betyder allra mest för oss för lite succé och framgång, säger regissör Martin Rosengardten.

På scen möter vi fem skådespelare och musiker; Frida Bergh, Sonia Haga, Paula Sundberg, Nils Närman-Svensson och Alfred Tobiasson. Rollen som V (varelsen) görs av Frida Bergh som bland annat synts i Tolvskillingsoperan på Stockholms stadsteater och som Kristina i Kristina från Duvemåla på Cirkus. Hon har även spelat Rödluvan i Into the woods på Norrlandsoperan.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Apr
Torsdag 12 apr 2018 19:00 - 20:30 Storsjöteatern

Snabbfakta

Arrangör
Scenkonst Östersund

Kontaktinformation

E-postadress (Arrangör)
063.102840@telia.com
Webbsida
http://www.ostersund.riksteatern.se

Prisinformation

Prisinformation
Förköp: Ring 063-10 28 40 eller skicka e-post till 063.102840@telia.com för att boka. Observera att medlemmar alltid har förtur. Abonnemang och bokade biljetter lämnas ut den 29-30 januari mellan 10:00-18:00 i Storsjöteaterns foajé. Fr.o.m. 2 februari 2018 släpps kvarvarande biljetter på vår hemsida: ostersund.riksteatern.se. Se under fliken kontakt. Vid köp på nätet tillkommer en förköpsavgift på 10 SEK
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 207 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 59 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 260 meter
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 12 apr 2018 19:00 - 20:30 @ Storsjöteatern
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!