Meny

Dubé & Friends

Område: Östersund
Kategori: Musik
Datum: Måndag 19 feb 2018

Konsert med Sebastian Dubé och vänner

Sebastien Dubé är en unik musiker. När han till vardags jobbar som kontrabasist i Svenska Kammarorkestern bygger han grunden i orkesterns sound och driv. Som folk- och jazzmusiker bryter han ständigt gränser och bygger grunden till framtidens cross overmusik. 2011 samlade Sebastien Dubé för första gången sina vänner för att musicera tillsamman med. Sedan dess har han gjort flera unika samarbeten med olika musiker med olika bakgrunder varje gång både tillsammans med olika orkestrar och i mindre konstellationer.

Sébastien Dubé, kontrabas. Canada, men nu boende i Örebro och solokontrabasist i Svenska Kammarorkestern. Sébastien kan också ses tillsammans med bland annat Ale Möller Band, Duo Nyckelharpa och Bass med Torbjörn Näsbom och Trio Stinnerbom-Stinnerbom-Dubé.

Esko Järvelä, fiol. Från Kaustinen, känd som den finska folkmusikens hemstad spenderar det mesta av sin tid som turnerande musiker runt om i världen. Dels med det hyllade folkmusikbandet Frigg men också i gruppen Baltic Crossing. 2009 släppte han sitt första soloalbum Es & Co.

Jonas Knutsson, saxofoner. Blev 1980 medlem i stilbildande jazzrockgruppen Cabazz, spelar numer regelbundet med gitarristen Johan Norberg i konstellationen Norrland och den belgiska kompositören, pianisten och sångerskan Mathilde Renault och marockanske slagverkaren Khalid Kouhen.

Simon Nyberg, gitarr. Ursprungligare från Gävle, blev som 14-åring ombedd att städa upp oredan i källaren varpå han hittade en gitarr. Kan höras med bland annat Jaron Freeman-Fox, Six String Yada.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Feb
Måndag 19 feb 2018 19:30 - 21:00 Studioscenen, Storsjöteatern

Prisinformation

Prisinformation
Förköp via Tickster.se och Visit Östersund: 150 kr / 80kr (student) Biljetter i dörren: 170 kr / 100 kr (student) Medlemsrabatt: 20 kr Barn under 13 år gratis
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 41 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 166 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 222 meter
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 19 feb 2018 19:30 - 21:00 @ Studioscenen, Storsjöteatern
OK

Karta

Centrum
  • Stortorget,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!