Meny

Jämtländsk inspirationskväll

Område: Östersund
Arena/Plats: Verket
Kategori: Föreläsning, Musik
Datum: Fredag 2 mar 2018

"Vart än jag än finns på min resa i världen Så hägrar mitt paradis I tacksamhet ger jag mitt hjärta till staden Som gjort mig så lycklig och vis Nu står jag förundrad Förvånad och skrattar Jag undrar om jorden är rund För vart jag än vänder och vart jag än ser Så ser jag mitt Östersund!"

Daniel Kindberg, Ida Asp, Daniel Fjellvang Kåven & Berit Henriksson kommer att ge oss verktyg, inspiration och ett stort mått med motivation när de väljer att dela med sig av sina erfarenheter till oss. Sharing is caring! ❤

Kvällen kommer avrundas med livemusik, nätverkande och mingel med tilltugg och alkoholfri dryck.

KVÄLLENS INSPIRATÖRER!

Daniel Kindberg: Vem kan ha missat Daniel och vårt älskade ÖFK´s framgångssaga? - Han, liksom laget, GER SIG ALDRIG! Han har många strängar på sin lyra, ta tillfället i akt och lyssna till Östersundshems VD, ÖFK's ordförande, f.d.överstelöjtnant - Daniel Kindberg!

Ida Asp: Ida är en sann inspiratör! Hon är en förtroendevald politiker, småbarnsförälder, med nervsjukdommen MS, som precis har sadlat om från innovationssfären till att jobba inom gymnasieskolan. Lyssna till hur hennes sjukdom påverkar hennes liv!

Berit Henriksson: 70 är det nya 20! Berit driver sin egen förädling, B&B och naturvandringar på sin och hennes mans gård i Lits-Böle. Berit lever drömlivet som egen företagare!

Daniel Fjellvang Kåven: Våga lita på din inre röst, gå din egen väg och våga chansa! Det är idésprutan Daniels framgångskoncept, ta chansen och lyssna på hur han bland annat var med och utvecklade nya Jämtlandsguiden.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Mar
Fredag 2 mar 2018 20:00 - 23:00 Verket

Snabbfakta

Arrangör
Saara Koponen och Innanförskapsakademin, Östersunds kommun & studieförbundet NBV

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Kostnadsfritt
Hotell

Hotell Jämteborg

Avstånd: 103 meter
Centralt och prisvärt. Trevliga rum med bra standard, kaklade badrum/golvvärme, hårtork. I rumspriset ingår frukostbuffé, parkering, bredband, kabel TV/filmkanaler, bastu, biljard. Må-to ingår kvällens middag, gäller ord pris september tom maj.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 75 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 238 meter
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 2 mar 2018 20:00 - 23:00 @ Verket
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!