Meny

”Stockholm, städerna och resten”

Område: Övriga Östersund
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang, Föreläsning
Datum: Onsdag 21 mar 2018

De regionala klyftorna i Sverige växer i snabb takt och till synes utan slutpunkt. Vad är det som driver denna utveckling och kan politiska beslut påverka färdriktningen? Detta är de två övergripande frågor som Arne Müller söker svaren på i boken ”Stockholm, städerna och RESTEN”. Vid mötet i Torvalla brunn kommer utvecklingen i Jämtland att få extra uppmärksamhet.

Arne Müller, Umeå, är den journalist som mest envetet och utforskande bevakar och beskriver Sveriges regionala utveckling, med fokus på landsbygd, glesbygd och de växande regionala klyftorna.
”Stockholm, städerna och resten” är Müllers tredje bok på några år. I ”Smutsiga miljarder” beskrev han den svenska gruvboomens baksida. I ”Norrlandsparadoxen” utredde han vem som egentligen tjänar på utvinningen av naturresurser i norr. För den boken fick han Grävande Journalisters prestigefulla pris Guldspaden.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Mar
Onsdag 21 mar 2018 18:30 - 20:30  

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Anmälan gäller efter att 80:- betalats in - med swish till 070-203 6814 (Hans Månsson) - eller till plusgiro 438 3805-1 (Bild & Mening) Kom ihåg att uppge namn! Avgiften inkluderar smörgåsfika.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 21 mar 2018 18:30 - 20:30 @
OK

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!