Meny

Julkonsert - The Legends Christmas Show 2018

Område: Östersund
Arena/Plats: OSD
Kategori: Musik
Datum: Fredag 21 dec 2018

Upplev några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis! Med utsålda konserthus flera år i rad är The Legends redo med sin nya show. De bästa hitsen och flera spännande julinslag är att vänta, i Sveriges utan tvekan populäraste nostalgiföreställning; The Legends!

Efter fjolårets stora succé är The Legends julshow tillbaka! Detta med många nya spännande inslag och förstås några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis!

Detta bl.a. med besök av Paul Larcombe ifrån England - som enligt många kritiker bär på världens mest äkta Elvis-röst! Mr Larcombe är rankad 1:a i Europa och placerade sig nu senast som nr 3 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag; Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest Graceland, Memphis, USA. Vidare har han medverkat i BBC1, ITV, GMTV, Good Morning America, ABC, CNN, Sky News och många fler.

Tillsammans med Paul Larcombe hittar vi såklart Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s "Sikta Mot Stjärnorna" och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. De har även valts in i Radio Nostalgi - Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner.

Med utsålda konserthus - inte bara i Sverige - står nu The Legends redo med sin nya show i en ny stor produktion. De bästa hitsen och flera spännande julinslag är att vänta, i Sveriges utan tvekan populäraste nostalgiföreställning; The Legends!

.
Biljetter köper du på norticlänken nedan eller hos Visit Östersund.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Dec
Fredag 21 dec 2018 19:00 - 21:30 OSD

Snabbfakta

Arrangör
Programbolaget & Monarch Music I samarbete med Live Star Production.

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)63 701 17 00
E-postadress (Arrangör)
ronny@programbolaget.com
Webbsida
https://www.nortic.se/dagny/show/55823

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
495kr. Förköp på Nortic.se eller Visit Östersund. Föreställningens längd: 2 tim. och 30 min. inkl paus
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2,3 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 21 dec 2018 19:00 - 21:30 @ OSD
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!