Meny

Julkonsert - The Legends Christmas Show 2018

Område: Östersund
Arena/Plats: OSD
Kategori: Musik
Datum: Fredag 21 dec 2018

Upplev några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis! Med utsålda konserthus flera år i rad är The Legends redo med sin nya show. De bästa hitsen och flera spännande julinslag är att vänta, i Sveriges utan tvekan populäraste nostalgiföreställning; The Legends!

Efter fjolårets stora succé är The Legends julshow tillbaka! Detta med många nya spännande inslag och förstås några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis!

Detta bl.a. med besök av Paul Larcombe ifrån England - som enligt många kritiker bär på världens mest äkta Elvis-röst! Mr Larcombe är rankad 1:a i Europa och placerade sig nu senast som nr 3 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag; Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest Graceland, Memphis, USA. Vidare har han medverkat i BBC1, ITV, GMTV, Good Morning America, ABC, CNN, Sky News och många fler.

Tillsammans med Paul Larcombe hittar vi såklart Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s "Sikta Mot Stjärnorna" och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. De har även valts in i Radio Nostalgi - Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner.

Med utsålda konserthus - inte bara i Sverige - står nu The Legends redo med sin nya show i en ny stor produktion. De bästa hitsen och flera spännande julinslag är att vänta, i Sveriges utan tvekan populäraste nostalgiföreställning; The Legends!

.
Biljetter köper du på norticlänken nedan eller hos Visit Östersund.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Dec
Fredag 21 dec 2018 19:00 - 21:30 OSD

Snabbfakta

Arrangör
Programbolaget & Monarch Music I samarbete med Live Star Production.

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)63 701 17 00
E-postadress (Arrangör)
ronny@programbolaget.com
Webbsida
https://www.nortic.se/dagny/show/55823

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
495kr. Förköp på Nortic.se eller Visit Östersund. Föreställningens längd: 2 tim. och 30 min. inkl paus
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 254 meter
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 21 dec 2018 19:00 - 21:30 @ OSD
OK

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!