Meny

Per Persson & Nya Packet

Område: Östersund
Arena/Plats: OSD
Kategori: Musik, Teater/Fars/Musikal
Datum: Lördag 22 sep 2018

Kultikonen Per Persson grundade 1989 Perssons Pack (med album som Kärlek och dynamit, Äkta hjärtan och Öster om Heden)

Hösten 2014 sa Perssons Pack tack och hej med två slutsålda spelningar på Nalen. Persson fortsatte sedan med sologig och turnerade flitigt, tills han våren 2017 återigen blev sugen på att spela med ett band. Per Persson & Nya Packet blev ett faktum.
I december 2017 släpptes singeln “Hälsingevind” och under 2018 väntar mer musik och bl.a folkparksturnén Hälsingevind och konsert på Skuleberget, Höga Kusten.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Sep
Lördag 22 sep 2018 19:00 - 22:00 OSD

Snabbfakta

Arrangör
OSD i Östersund AB

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Insläpp: 19:00 Konsertstart: 20:00 Ståplats Foajén Storsjöteatern 325 SEK exkl.serviceavgift Biljetter: www.tickster.com
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 254 meter
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 22 sep 2018 19:00 - 22:00 @ OSD
OK

Karta

Badplats
  • Storsjöbadet,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!