Meny

Skogens Dag, Spikbodarna

Område: Östersund
Arena/Plats: Spikbodarna
Kategori: Övriga evenemang
Datum: Söndag 26 aug 2018

Upplev vad skogen har att erbjuda! Dagen bjuder på aktiviteter för hela familjen såsom ponnyridning, Hitta Vilse, titta närmare på skogens kryp och skogsmaskiner, gå tipspromenad, testa luftgevärsskytte. Lär dig mer om djurens spår och spillning eller få råd och tips om matsvamp.

Arrangemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på saft, kaffe, frukt och korv som man själv grillar. Öppet: kl. 10-14. Arrangemanget genomförs i samarbete med ett 10-tal olika företag och organisationer, förutom Skogsstyrelsen träffar du: Bäckahästar, Civilförsvarsförbundet, Dille Gård naturbruksgymnasium, Gällö Skog, Jämtkraft, Jämtlands Gymnasium Torsta, Korpen Storsjön, Lrf konsult, Naturskyddsföreningen/natursnokarna, SCA, Svenska Jägareförbundet, Östersunds Mykologiska förening.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Aug
Söndag 26 aug 2018 10:00 - 14:00 Spikbodarna

Snabbfakta

Arrangör
Skogsstyrelsen

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Entréavgifter: Avgiftsfritt
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,7 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 3 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 3 km
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 26 aug 2018 10:00 - 14:00 @ Spikbodarna
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!