Meny

Scenkonst Östersund presenterar: FJÄLLSÅGENS DROTTNINGAR

Område: Östersund
Arena/Plats: Storsjöteatern
Kategori: Musik, Teater/Fars/Musikal
Datum: Måndag 17 sep 2018

Fjällsågens drottningar är berättelsen om Systrarna Marta och Karolina och deras beundransvärda gärning på Blåhammarens och Sylarnas fjällstationer i början av 1900-talet.

Fjällsågens drottningar är berättelsen om Systrarna Marta och Karolina och deras beundransvärda gärning på Blåhammarens och Sylarnas fjällstationer i början av 1900-talet. Innan det blev kvinnlig rösträtt i Sverige utförde Marta och Karolina ett hårt arbete som bara kvinnor klarar av. Deras värdskap och slagfärdighet gjorde dem kända långt utanför Sveriges gränser.
Publiken rycks med i en spännande historia fylld med nykomponerad musik. Två skådespelare spelar alla roller. Föreställningen värmer, berör och lockar till skratt.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Sep
Måndag 17 sep 2018 19:00 - 21:00 Storsjöteatern

Snabbfakta

Arrangör
Scenkonst Östersund

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljettinfo: Pris Vuxen 180:- sek. Studerande 90:- sek. Du kan boka dina teaterbiljetter hos Scenkonst Östersund fr.o.m. 1 augusti 2018. Plats: Östersund, Storsjöteatern, måndag 17 september kl. 19.00 Speltid: ca.1 tim., ej. paus.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 59 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 207 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 260 meter
Hotell i centrala Östersund.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 17 sep 2018 19:00 - 21:00 @ Storsjöteatern
OK

Karta

Centrum
  • Stortorget,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!