Meny

Julkonsert - Roger Pontare

Område: Visit Östersund
Arena/Plats: OSD
Kategori: Evenemang, Musik
Datum: Onsdag 12 dec 2018

Mitt Vinterland med Roger Pontare som är en av Sveriges mest omtyckta sångare med en bredd som spänner från jazz, blues och soul till folkmusik och schlager.

Sedan 2011 har Roger Pontare varje år i advent turnerat i kyrkor och när en av landets mäktigaste sångare sjunger stämningsfulla och älskade julsånger i några av landets allra vackraste kyrkor så blir det en konsertupplevelse utöver det vanliga.På konserterna medverkar en lokal kör knuten till respektive församling.Roger Pontare har på denna turné bästa möjliga ackompanjatörer i Patrik Svedberg och Anna Landström båda klaviatur och diverse instrument.

Biljetter finns på nortic.se, se länk nedan och hos Visit Östersund

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Dec
Onsdag 12 dec 2018 19:00 - 20:30 OSD

Snabbfakta

Arrangör
Monarch Music AB

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)63 701 17 00
E-postadress (Arrangör)
magnus@monarch.se
Webbsida
https://www.nortic.se/dagny/event/18225

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter 395 kr Ledsagare till rullstolsburen gratis entré. Begränsat antal. Rullstolsplatser köps via telefon 070 22 55 575 vardagar 09:00 - 12:00
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2,3 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 12 dec 2018 19:00 - 20:30 @ OSD
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!