Meny

GOOD HARVEST i Ås kyrka

Område: Östersund
Arena/Plats: Ås Kyrka
Kategori: Musik
Datum: Söndag 21 okt 2018

Ung svensk americana-inspirerad duo som träffar rakt i hjärtat. Akustiska gitarrer, sammanflätad stämsång och en närmast instinktiv känsla för musikaliskt samspel. Den hyllade duon bestående av Hanna Enlöf och Ylva Eriksson ger sig åter ut på vägarna och kommer till Ås kyrka den 21 oktober.

Genombrottet kom med en hyllningscover till Joni Mitchell, ”Woodstock”, vars livevideo har nått nästan fyra miljoner visningar på Facebook. En av duons stora fans är Per Gessle, som nästan direkt signade Good Harvest som första akt till sitt egna skivbolag.

Debutskivan ”In a Life & Place Like This”, som är ett utmärkt prov på den inslagna vägen av starkt gitarrspel och vacker stämsång, släpptes i mars 2017

Ta chansen att se denna ständigt aktuella duo i höst!

Suport act - Markus Ernehed

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Okt
Söndag 21 okt 2018 19:00 - 21:00 Ås Kyrka

Snabbfakta

Arrangör
Krokoms kommun

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Entré: Förköp 190 kr, Vid dörr samma kväll 250 kr. Biljetter https://www.nortic.se/dagny/event/18511 Visit Östersund 063-701 1700
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 8,5 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Stugor

Avstånd: 8,6 km
Nordic Camping Frösö ligger i naturskön miljö några minuter från centrala Östersund. En modern anläggning med stugor av olika standard och storlek. På campingplatsen finns lekplats, grillplatser, minigolfbana, beachvolleyboll-plan och en boulebana.
Hotell

Quality Hotel Frösö Park

Avstånd: 7,2 km
Erbjuder 330 hotellbäddar fördelat på 139 rum och tio sviter. Här är sporthotellet där friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 21 okt 2018 19:00 - 21:00 @ Ås Kyrka
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!