Meny

Östersundsfesten 2018

Område: Östersund
Arena/Plats: Badhusparken
Kategori: Övriga evenemang
Datum: Lördag 8 sep 2018

Östersunds kommun vill hälsa dig varmt välkommen till ett glatt och kärleksfullt kalas som går av stapeln i Badhusparken den 8 september. Vi hyllar dig som är ny invånare, du som bor här och vårt Östersund. Vi lovar ett det kommer att bli en skön dag fylld med roliga aktiviteter, inspiration och festligheter för stora och små.

Du är välkommen
Festen handlar om vår kärlek till dig som är ny i stan oavsett om du är ny student på Mittuniversitet, nyanländ från ett annat land eller om du flyttat hit för familjen, kärleken, arbetets eller fjällens skull. Vi vill att du ska veta att du är varmt välkommen.

Du är värdefull
Östersundsfesten är också en dag då vill lyfta kärleken till vår plats, det Östersund vi lever, verkar och bor på. Kontrasten mellan stad och fjäll, eldsjälarna, initiativen, kulturen, företagen, forskningen och idrotten. Det som är Östersund. Än viktigare är det här för oss ett tillfälle att hylla dig som bor i Östersund. Du som bor här, jobbar här, bidrar till vår välfärd, kommer med idéer och ny kunskap, skapar kultur, driver företag, föder barn, utbildar vår unga, tar hand om den som är sjuk. Du är värdefull och betyder mycket för Östersunds utveckling.

Du gör skillnad
Du betyder också mycket för våra nya invånare. Genom att vara nyfiken, bjuda på dig själv och också bjuda in gör du skillnad. Kanske minns du hur det känns att komma till en helt ny plats. Vilken du först träffade, vad du åt, hur platsen luktade, vilka ljud du hörde, hur du kände?

Kanske är det just dig en ny Östersundbo minns? Se Östersundsfesten som ett bra tillfälle att prata med den du står bredvid.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
8 Sep
Lördag 8 sep 2018 12:00 - 16:00 Badhusparken

Snabbfakta

Arrangör
Östersunds kommun

Kontaktinformation

Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 359 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 378 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 307 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 8 sep 2018 12:00 - 16:00 @ Badhusparken
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!