Meny

Fira Pride med biblioteket!

Område: Östersund
Arena/Plats: Östersunds bibliotek
Kategori: Evenemang, Föreläsning
Datum: Fredag 31 aug 2018 - lördag 1 sep 2018

Var med på filmfredag och träffa biblioteket i Pride-paraden.

Var med på filmfredag och träffa biblioteket i Pride-paraden.

Filmfredag

Vi laddar upp inför Pride med filmfredag på biblioteket! Filmerna vi visar:

16.00 Cornelia, regnbågsungen
18.00 En kille som jag
18.30 Pride

Östersund Pride och Sápmi Pride

Den 1 september kl 14 går Pride- paraden av stapeln där Östersund Pride och Sápmi Pride möts under en och samma helg. I badhusparken kommer det vara mingel och aktiviteter mellan 11-16:30. Vi har popup-bibliotek och skönt bokhäng i parken mellan 11 och 14 och sedan träffar du oss i paraden!

Mer om filmerna:

Cornelia, regnbågsungen: Cornelia är 8 år. Hennes pappa blev kär och gifte om sig med en man och Cornelia har sedan dess två hem. I det ena bor hon med mor Helena och sin lillasyster Tilda och i det andra med sin pappa Richard och bonuspappa Pehr. Jag är bortskämd för jag har liksom dubbelt av allt, inte bara två pappor utan även två fastrar, två farmor, två hem, allt är liksom mer än två.

En kille som jag: Hanna är 15 år och går i nian. Hon känner sig inte hemma i sin kropp och möts av en oförstående mamma och respektlösa klasskompisar. I sin känsla av ensamhet och sökande efter sin sexuella identitet flyr hon in i en fantasivärld där hennes vardag blir magisk...

Pride: Brittiskt lyckopiller av finaste märke! 1984, den brittiska gruvstrejken har dragit ut på tiden. För arbetarna i den Walesiska byn Dulais börjar det ekonomiska läget bli desperat. Men lösningen kommer från oväntat håll. Ett gäng Londonbaserade gay-aktivister bestämmer sig för att hjälpa till och årets charmigaste kulturkrock är ett faktum. Bill Nighy, Imelda Staunton, Dominic West och Paddy Considine i en hjärtevärmare inspirerad av verkliga händelser.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
31 Aug
Fredag 31 aug 2018 13:00 - 18:30 Östersunds bibliotek
1 Sep
Lördag 1 sep 2018 11:00 - 16:00 Östersunds bibliotek

Snabbfakta

Arrangör
Östersunds bibliotek

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Fri entré
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 295 meter
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 303 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 274 meter
Hotell i centrala Östersund.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 31 aug 2018 13:00 - 18:30 @ Östersunds bibliotek
  • Lör 1 sep 2018 11:00 - 16:00 @ Östersunds bibliotek
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!