Meny

Meta Roos Trio gästar Brunflo kyrka

Område: Östersund
Arena/Plats: Brunflo Kyrka
Kategori: Evenemang
Datum: Söndag 22 jul 2018

Meta har träffsäker röst oavsett hon sjunger ledmotivet till Lejonkungen, revynummer, Ella Fitzgerald, amerikanska sångboken eller svensk folkton. Hon har erhållit många ärofyllda priser, inte minst bl a Monica Zetterlund-stipendiet och för i år Jan Johanssons-stipendiet. Vidare Ulla Billqvist- och Anita O’Day-priset.
Välkommen till ”en lisa för själen" med Meta Roos, hennes man Jan Ottesen på gitarr/sång och jämtlandsfödde Per V Johansson på bas.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Jul
Söndag 22 jul 2018 18:00 - 09:00 Brunflo Kyrka

Snabbfakta

Arrangör
Calise Göransson
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 13,5 km
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 11,2 km
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 12,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 22 jul 2018 18:00 - 09:00 @ Brunflo Kyrka
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!