Meny

Idrottens Dag i Östersund

Område: Östersund
Kategori: Sport
Datum: Lördag 15 sep 2018

Lördagen den 15 september ses vi på Campus-området. Barn och unga (till sinnet) kommer att erbjudas mängder av möjligheter att prova idrotter som har sänkt sina trösklar för att möjliggöra för fler att börja eller fortsätta att idrotta.

Jämtland Härjedalens Idrottsförbund samarbetar med Sensus som ställer ett grymt starkt hip-hop-program på scenen. Lokala akter som superheta Kuda toppas av Erik Lundin som garanterat sätter kaserngården i gungning.

Kom och prova allt från rullstolsinnebandy, rullskidor, 3x3-basket, precisionsfallskärmshoppning, DJ-skola, slopestyle, sargfotboll, parkour, fäktning, kampsport och mycket mer!

Kom och se vilka smarta idéer våra idrottsföreningar har anammat för att få fler att fortsätta idrotta! Kanske just din förening kan ta med er några tips hem till er?

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Sep
Lördag 15 sep 2018 11:00 - 15:00 Mittuniversitetet / Mid Sweden University

Snabbfakta

Arrangör
Jämtland Härjedalens Idrottsförbund / SISU Idrottsutbildarna J-H

Kontaktinformation

Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 644 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 643 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 238 meter
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 15 sep 2018 11:00 - 15:00 @ Mittuniversitetet / Mid Sweden University
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!