Meny

Stuck On - Damien Jurado

Område: Östersund
Kategori: Musik
Datum: Söndag 14 okt 2018

Seattle-baserade folk-singer/songwritern Damien Jurado har precis tillkännagav nya albumet, ‘The Horizon Just Laughed’ som gavs ut 4e maj av Secretly Canadian, skivbolaget som varit Jurados hem de senaste femton åren.

Det råkar även vara femton år sedan han efter albumet ‘Where Shall You Take Me?’ för första gången gav sig ut på våra Svenska vägar på turné - något som han flitigt återkommit till sedan dess.

Precis som tidigare album börjar ‘The Horizon Just Laughed’ med en dröm, men det är redan där saker börjar ändras - som de så ofta gör. Det är Damiens första helt själv-producerade album efter att ha arbetat tillsammans med vännen Richard Swift sedan 2010, och är en personligare och mer rotad historia än till och med de senaste albumen i ’Maraqopa’-trilogin. Det är lite som om han hittat hem igen, efter all den här tiden som spenderats på vägarna. Albumets utformning är lite av ett kollage, en reseberättelse med syfte att hitta en mening och en koppling till en allt föränderligare värld. Där varje sång är en ny del, som om de vore ett brev eller ett vykort från en ny plats på vägen.

Som support tar Damien med sig svenske vännen Tomas artistnamn: I'm Kingfisher , rosad singer-songwriter som aldrig riktigt nått den stora publiken men som sitter på en låtskatt väl värd att upptäckas av en större publik . Tidningar som Mojo & Uncut missar sällan att höja ett nytt släpp av I'm Kingfisher.

Dörrar: 18:30
Support: I'm Kingfisher c:a 19
DAMIEN JURADO c:a 19.45

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Okt
Söndag 14 okt 2018 18:30 - 21:00 Studioscenen, Storsjöteatern

Snabbfakta

Arrangör
Stuck On Live, Sensus

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Köp biljetter via länken.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 222 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 166 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 41 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 14 okt 2018 18:30 - 21:00 @ Studioscenen, Storsjöteatern
OK

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!