Meny

Stora Inspirationsdagen

Område: Östersund
Arena/Plats: OSD
Kategori: Föreläsning
Datum: Måndag 26 nov 2018

ÅRETS STORA PERSONALDAG MED PAOLO ROBERTO, TILDE DE PAULA, MARK LEVENGOOD M.FL. - OM DRIVKRAFT, TEAMWORK OCH ARBETSGLÄDJE!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktigt mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den roligaste personaldag du kommer få uppleva men även den mest användbara!

Medverkar gör: Tilde de Paula, Mark Levengood, Christina Stielli, Paolo Roberto, Azita Shariati, Pär "Hudik" Johansson, Olof Röhlander.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Nov
Måndag 26 nov 2018 09:00 - 16:00 OSD

Snabbfakta

Arrangör
Ekvilibrium Talarförmedling

Kontaktinformation

E-postadress (Arrangör)
bokning@ekvilibrium.se
Webbsida
http://www.talarformedlingen.se

Prisinformation

Prisinformation
Pris/Entréavgifter: 2995 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning mm.
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 254 meter
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 26 nov 2018 09:00 - 16:00 @ OSD
OK

Nearby

Badplats
  • Storsjöbadet,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!