Meny

Ancient Shapes

Område: Östersund
Arena/Plats: Captain Cook
Kategori: Musik
Datum: Torsdag 1 nov 2018

Ancient Shapes + Anaugh Conda

Rått, punkigt och poppigt!

Kanadensiska musikgeniet Daniel Romanos som tidigare rastlöst rört sig i musikaliska landskap av country,Dylan & psykedelisk rock låter med nya projektet Ancient Shapes sin fäbless för Punk&New Wave blomma ut igen.
Det var ju någonstans i den musikaliska andan hans karriär startade redan i high school i Ontario när han tillsammans med sin bror formade bandet Attack In Black som hade fans över hela det vidsträckta landet.

2016 släppte man självbetitlade debuten med detta projekt som funnits simultant med Romanos rosade solokarriär och i år släpps uppföljaren ”Silent Rave ” under hösten.

Romano själv säger att inspirationen kommit från band som Buzzcocks & Television och ja det hörs men är man Daniel Romano så är man så pass personlig att man alltid har en extra twist på det som gör det unikt, trots att man kan se det här projektet som en hyllning till en svunnen tid.

Som lokal support kan ni se Anaugh Conda som så sent som i somras erövrade studioscenen på Storsjöyran med en riktig killerspelning efter ett uppehåll på ett antal år. Vi är otroligt glada att de tackat ja till att vara en del av denna kväll för vi har svårt att se något band vars musik skulle gifta sig såpass med Ancient Shapes som deras.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Nov
Torsdag 1 nov 2018 20:00 - 22:00 Captain Cook

Snabbfakta

Arrangör
Stuck On Sensus

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Köp dina biljetter via länken.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 193 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 200 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 139 meter
Hotell i centrala Östersund.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 1 nov 2018 20:00 - 22:00 @ Captain Cook
OK

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!