Meny

Doc Lounge - Westwood: Punk, Icon, Activist

Område: Visit Östersund
Kategori: Övriga evenemang
Datum: Onsdag 7 nov 2018

Vivienne Westwood är den brittiska modeskaparen som gjorde plats för punken på catwalken och är den designern som klädde Sex Pistols. Efter filmen kommer Anaugh Conda och tar kvällen vidare med en grym livespelning i samma manér som Westwood inleder den med!

En film om den numera 76-åriga brittiska modedrottningen Vivienne Westwood, som ända sedan 70-talet varit en av den brittiska modevärldens i särklass mest färgstarka personer. Vivienne Westwood har under sin långa karriär som modeskapare, även gjort sig känd för sin aktivism där hon under åren bland annat engagerat sig mot kärnvapen, köttindustrin och klimatförändringar.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
7 Nov
Onsdag 7 nov 2018 18:00 Studioscenen, Storsjöteatern

Snabbfakta

Arrangör
Doc Lounge Live

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Pris: 50 kr. 18:00 Öppnas dörrarna, baren och käk går att köpa (OBS nere i Studioscenen) . Ca 18:30 Går filmen igång. Ca 20:00 Kliver Anaugh Conda på. Speltid: 78 min Språk: engelska Undertext: svenska
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 41 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 222 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 166 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 7 nov 2018 18:00 - 18:00 @ Studioscenen, Storsjöteatern
OK

Nearby

Centrum
  • Stortorget,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!