Meny

Håriga och snåriga

Område: Visit Östersund
Arena/Plats: Storsjöteatern
Kategori: Teater/Fars/Musikal
Datum: Måndag 26 nov 2018

I den här lagom långa, jättetrevliga och småläskiga föreställningen möter ni fyra ganska håriga och på många sätt snåriga kvinnor.

I en pjäs full av humor, allvar och musik närmar vi oss de stora frågorna kring att vara kvinna. Om det nu ens är en stor fråga? Det kanske mest är en bi-sak? En strunt-sak? Eller kak-bak?

Ja, för hur är det att vara kvinna egentligen? Här kommer ni att få träffa mattanter, mammor, kvinnor på piedestaler, självuppoffrande fruar, frihetstörstande damer, lågmälda tjejer och en sann hämnerska.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Nov
Måndag 26 nov 2018 19:00 Storsjöteatern

Snabbfakta

Arrangör
Scenkonst Östersund

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Vuxen 180 kr, studerande 90 kr. Förköp: 063-10 28 40. Mail: 063.102840@telia.com. Fr.o.m. 1 september 2018 släpps kvarvarande biljetter på vår hemsida: www.ostersund.riksteatern.se Speltid: ca. 1 tim 50 min, inkl paus
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 59 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 260 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 207 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 26 nov 2018 19:00 - 19:00 @ Storsjöteatern
OK

Nearby

Centrum
  • Stortorget,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!