Meny

På dejt med – Jessica Andersson

Område: Östersund
Arena/Plats: OSD
Kategori: Musik
Datum: Söndag 24 mar 2019

På dejt med - Jessica Andersson är namnet på Jessica Anderssons allra första turné i eget namn, en turné som kommer ta henne och hennes band till hela 35 konserthus och teatrar runtom i Sverige! Under konserten kommer Jessica bjuda på sina favoritlåtar, omsorgsfullt arrangerade i olika kostymer och blanda musiken med ömsom humoristiska, ömsom djupdykande reflektioner över karriären och livet i stort. Publiken kan se fram emot en intim och dynamisk kväll, full av ljuv musik och en och annan överraskning, precis som det skall vara på en dejt!

Jessica Andersson har bl.a. Medverkat i Melodifestivalen sju gånger och vunnit en av dessa med duon Fame tillsammans med Magnus Bäcklund - Fått en Guldmask för bästa kvinnliga huvudroll i musikalen Little Shop of Horrors 2008 - Skrivit den självbiografiska boken När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var 2009 som sålt i över 120.000 exemplar - Legat 98 veckor i sträck på Svensktoppen med låten I Did It For Love, som även blev utsedd till årets låt 2010 - Som förlängning till den självbiografiska boken släppt albumet 40.14.4 - Medverkat i sommarturnén Diggiloo i hela 13 av 16 säsonger - Varit programledare för Ensam mamma söker (TV3) i två säsonger varav den senaste kommer att sändas parallellt med denna turné, våren 2019.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Mar
Söndag 24 mar 2019 19:30 - 21:00 OSD

Snabbfakta

Arrangör
Krall Entertainment i samarbete med Sangré Event

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Pris 495kr. Förköp www.krall.se, länk ovan. Konsert med liveband 90 min, ingen paus.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2,3 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 24 mar 2019 19:30 - 21:00 @ OSD
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!