Meny

En julklapp till Tomten - en promenadteater

Arena/Plats: Surfbukten
Kategori: Teater/Fars/Musikal
Datum: Tisdag 18 dec 2018

En julföreställning för hela familjen! Julius vill ge en julklapp till tomten, men att hitta honom är svårare än man kan tro! Med hjälp av en karta som visar platser där tomten synts senast, tänker han nu ge sig av för att hitta honom.

Hjälp Julius att leta efter tomten! Kring gator och torg får publiken möta nissar, flickan som säljer svavelstickor, julhataren Scrooge och många, många fler! En unik upplevelse med skratt, sång, spänning och magi! En promenadföreställning av Fabian Hedlund.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
18 Dec
Tisdag 18 dec 2018 18:00 - 19:00 Surfbukten

Snabbfakta

Arrangör
Norrskensteatern

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Pris: 100 kr för vuxna och 65 kr för barn (4-16år), barn under 3 år gratis. Det går att maila eller skriva på Messenger till oss om ni vill boka in er till en föreställning, det går även att köpa biljetter på plats. Där tar vi bara Swish!
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 844 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 728 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 824 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tis 18 dec 2018 18:00 - 19:00 @ Surfbukten
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!