Meny

Det är till att ha lite panikångest, ser jag!

Område: Östersund
Kategori: Teater/Fars/Musikal
Datum: Lördag 15 dec 2018

Vi har tidigare satt upp Jonny Källs enaktarmonolog ”Demiurgen – en mördares bekännelse”. Han är väl bekant med ångest, fobier och vanföreställningar och i ”Det är till att ha lite panikångest, ser jag!” är igenkänningsfaktorn hög även för människor utan ångest och fobier.

Ett antal mer eller mindre parallella monologer med lättsamma och humoristiska texter, men ändå med en tydlig svärta i botten, ger en inblick i hur det kan vara för den som är drabbad. Vi vill inte raljera med psykisk ohälsa, utan snarare hålla en varm och accepterande ton gentemot den mänskliga svaghet vi alla delar. Det hela kompletteras av animatören och multikonstnären Anna Erlandssons fantastiska ljudmaskiner, som vi är oerhört glada att få använda! De blir tragikomiska kontrapunkter och självständiga kommentarer i sin egen rätt till Jonnys text.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Dec
Lördag 15 dec 2018 15:00 Östersunds Teaterverkstad
15 Dec
Lördag 15 dec 2018 19:00 Östersunds Teaterverkstad

Snabbfakta

Arrangör
Östersunds teaterverkstad

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
120 kr, förköp på www.kulturbiljetter.se, länk ovan.
Hotell

Hotell Jämteborg

Avstånd: 703 meter
Centralt och prisvärt. Trevliga rum med bra standard, kaklade badrum/golvvärme, hårtork. I rumspriset ingår frukostbuffé, parkering, bredband, kabel TV/filmkanaler, bastu, biljard. Må-to ingår kvällens middag, gäller ord pris september tom maj.
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 553 meter
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 748 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 15 dec 2018 19:00 - 19:00 @ Östersunds Teaterverkstad
  • Lör 15 dec 2018 15:00 - 15:00 @ Östersunds Teaterverkstad
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!