Meny

Östersunds församlings Julkonsert

Område: Östersund
Arena/Plats: Stora kyrkan
Kategori: Musik
Datum: Lördag 15 dec 2018

Årets Församlingens julkonsert fokuserar på barn och ungdomar med vuxna som stöttar och finns med, mest i bakgrunden men ibland även kliver fram och tar plats.

I år har vi sjösatt församlingens Körtrappa och det kommer att visa sig under konserten med olika inslag från de yngre åldrarna. Konserten är också tydligt knuten till julkampanjen "En flicka är född". Tema Luciasånger och insamling genom frivillig utgångskollekt är en del av årets viktiga kampanj.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Dec
Lördag 15 dec 2018 18:00 Stora kyrkan

Snabbfakta

Arrangör
Svenska kyrkan

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Fri entre, frivillig kollekt.
Hotell

Hotell Jämteborg

Avstånd: 428 meter
Centralt och prisvärt. Trevliga rum med bra standard, kaklade badrum/golvvärme, hårtork. I rumspriset ingår frukostbuffé, parkering, bredband, kabel TV/filmkanaler, bastu, biljard. Må-to ingår kvällens middag, gäller ord pris september tom maj.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 464 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 314 meter
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 15 dec 2018 18:00 - 18:00 @ Stora kyrkan
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!