In English »

Musik för Alla - Musikhjälpen

Område: Östersund
Arena/Plats:
Kategori: Musik, Övriga evenemang, Auktioner/Marknader

Vinterensemblen välkomnar till en kväll fylld med kärlek, julstämning och fantastisk musik i musikhjälpens anda! Kvällen kommer bjuda på sång från Vinterensemblen, föreläsare (mer info kommer inom kort), ett musikquiz som lovar fina priser och andra roliga aktiviteter! Det kommer även finnas en klädloppis där alla bidrag går till musikhjälpen. Ni kan även vara med och bidra till loppisfynden, mer info på Facebook-sidan, länk nedan.

Under kvällen kommer det självklart finnas möjlighet att köpa sig en bit mat och fika, så ni behöver inte vara oroliga för att gå hungriga! Håll utkik efter kvällens program som kommer inom kort :)

Låt oss sjunga, spela och umgås tillsammans samtidigt som vi stöttar årets tema för musikhjälpen Alla har rätt att funka olika: “Människor med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper. Många fastnar i fattigdom, stängs ute och osynliggörs på grund av hinder och stigman. Med funktionsnedsättning är risken stor att drabbas hårdare av nöd och katastrof - och få hjälp sist.”

Snabbfakta

Arrangör
Studentkåren Östersund, Folkuniversitetet, SoaSek och Jamt6

Kontaktinformation

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Frivillig entré - Bidra efter egen bössa!

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!
Build: 2020-05-29 01:31:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails