Meny

OBS! INSTÄLLT Tribute to Prince - The Purple Xperience

Område: Östersund
Arena/Plats: OSD
Kategori: Musik
Datum: Torsdag 21 mar 2019

Den amerikanska succéshowen The Purple Expericene är väldens mest autentiska hyllning till artisten och det musikaliska geniet Prince. Gruppen som samtliga kommer från Princes hemstad Minneapolis har turnérat i USA sedan 2011 och redan setts av över 300 000 jublande Prince-fans.

I spetsen för The Purple Experience återfinns leadsångaren och multiinstrumentalisten Marshall Charloff som på ett magiskt sätt både musikaliskt och visuellt får publiken att uppleva känslan av en riktig Princekonsert. Marshall Charloff medverkade faktiskt på Prince album "94 East" där han både spelade keyboard och bas.

The Purple Experience är en fantastisk hyllningsshow från Prince hemstad Minneapolis i världsklass där flera av musikerna haft en naturlig koppling till artisten Prince. Konserten innehåller naturligtvis alla Prince stora hits, och lyckas trots att det är nästan omöjligt lyckas göra en autentisk och trovärdig hyllning till den oerhört saknade artisten och geniet Prince.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Mar
Torsdag 21 mar 2019 20:00 - 00:00 OSD

Snabbfakta

Arrangör
OSD

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Entré: 495 SEK (exkl. serviceavgift), Buffé & entré: 695 SEK (exkl.serviceavgift). Förköp på Visit Östersund och www.tickster.com. länk ovan. Konsertstart 20:00. 90 minuter utan paus. Ståplats onumrerad, begränsat antal sittplatser finns på läktare.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Hotell

Sure Hotel by Best Western Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2,3 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!