Meny

Annika R Malmberg - Tillsammans blir vi starkare

Område: Östersund
Arena/Plats: OSD
Kategori: Föreläsning
Datum: Onsdag 20 mar 2019

Olikheter är bra, men ibland kan det vara en utmaning att få relationer att fungera. Med humor och värme kommer en av Sveriges mest färgstarka talare Annika R Malmberg ge dig nycklarna till hur du får dina viktigaste relationer i livet att fungera. Under den här kvällen får du konkreta råd och praktiska verktyg för hur du kan samarbeta bättre med alla som inte är som du. Både på jobbet och hemma.

Vill du få bättre insikt i hur du kan bli ännu bättre på att få andra att samarbeta med så lite friktion som möjligt? Vill du ha verktyg som hjälper dig att förstå dina kollegor, ditt team, dina kunder, din familj eller rent av dig själv bättre?

Då ska du inte missa denna underhållande föreläsningsshow. Du kommer garanterat att skratta mycket men också få en mängd nya värdefulla insikter.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Mar
Onsdag 20 mar 2019 19:00 - 20:30 OSD

Snabbfakta

Arrangör
Wimab

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
395 kr, förköp via www.wimab.se, länk ovan.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2,3 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 20 mar 2019 19:00 - 20:30 @ OSD
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!