Meny

Vasaloppsläger i Östersund

Område: Östersund
Kategori: Sport
Datum: Fredag 8 feb 2019 - söndag 10 feb 2019

Välkommen på ett skidläger fylld med instruktion, inspiration och träning! Den 4-6 januari eller 8-10 februari 2019 kan du som är van skidåkare ta din åkning till nya nivåer. Helgen kommer innehålla fyra skidpass varav ett är kombinerad med kroppskontroll och styrketräning. Det kommer bli massor av teknikgenomgång och filmanalys samt miniföreläsningar om förberedelse inför Vasaloppet.

Det blir även olika träningspass t ex intervaller och långpass. Alla skidpass, utom det på fredagen, kommer att hållas på Östersunds skidstadion, som är ett officiellt Vasaloppscenter och dessutom platsen för skidskytte-VM 2019. Träningshelgen gör att du kan kapa åktid i ditt Vasalopp eller i ditt skidåkande!

För att du ska få mycket individuell hjälp som möjligt är endast 12 platser tillgängliga på träningslägret! Så principen ”först till kvarn” gäller! Träningslägret lämpar sig för dig som kan genomföra ett Vasalopp på ca 7 tim (startled 5 eller bättre).

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
8 Feb
Fredag 8 feb 2019 09:00 Östersunds Skidstadion
9 Feb
Lördag 9 feb 2019 09:00 Östersunds Skidstadion
10 Feb
Söndag 10 feb 2019 09:00 Östersunds Skidstadion

Snabbfakta

Arrangör
Arenabyn Östersund

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Pris exkl. boende: 3.600 kr (fyra träningspass, lunch lördag samt spårkort ingår). Bokas via hemsidan, länk ovan.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 1,5 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 8 feb 2019 09:00 - 09:00 @ Östersunds Skidstadion
  • Lör 9 feb 2019 09:00 - 09:00 @ Östersunds Skidstadion
  • Sön 10 feb 2019 09:00 - 09:00 @ Östersunds Skidstadion
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!