Meny

Stuck On - Anna Von Hausswolff

Område: Östersund
Kategori: Musik
Datum: Lördag 23 feb 2019

Med orgel och sin uttrycksfulla röst som främsta vapen har Anna von Hausswolff etablerat sig som en av de mest kompromisslösa svenska artisterna verksamma idag.

Hennes musik bjuder på en sagolik resa genom karga, gotiska ljudlandskap där himmel och helvete existerar i vacker symbios. Det är storslaget och blytungt och utmanar konventioner på ett sätt som nästan saknar motstycke i svensk musikhistoria. Hyllat av press, publik och hela musikbranschen. Med all rätt då von Hausswolffs artistiska visioner är lika stora som ljudbilderna själva.

Göteborgska Anna von Hausswolff fick sitt stora genombrott 2009, då hon utan att ens ha släppt en debutsingel fyllde Annedalskyrkan till brädden under Way Out West. Mellan 2010 och 2018 har tre album fått se dagens ljus. Årets giv – Dead Magic – är det fjärde i ordningen och även det är ett utmanande verk som spinner vidare på de idéer som von Hausswolff sjösatt tidigare i karriären. Albumet innehåller fem spår som tillsammans klockar in på hela 47 minuter – ett Magnum opus om något. 5/5 i DN, 9/10 av Sonic och 5/6 av Gaffa säger sig självt – Anna von Hausswolffs Dead Magic hör till det bästa det här året hittills har gett oss. Efter höstens utsålda spelningar i Stockholm, Malmö och Göteborg fortsätter turnén nu vidare ut i landet. Ta chansen medan chansen finns.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Feb
Lördag 23 feb 2019 19:00 - 22:00 Studioscenen, Storsjöteatern

Snabbfakta

Arrangör
Stuck On

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)63 701 17 00
Webbsida
https://www.tickster.com/sv/events/xt30yn3f1wuuy2w/2019-02-23/anna-von-hausswolff

Prisinformation

Prisinformation
300 kr + 20 kr serviceavgift, förköp på www.tickster.se, länk ovan.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 166 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 222 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 41 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 23 feb 2019 19:00 - 22:00 @ Studioscenen, Storsjöteatern
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!