Meny

Stuck On - Avantgardet

Område: Östersund
Kategori: Musik
Datum: Torsdag 14 feb 2019

Med det kritikerrosade nya albumet ”Alla känner apan” i ryggen, som bland annat utsetts till årets bästa svenska album av Sonic Magazine, har Avantgardet precis lagt en hyllad höstturné bakom sig. Med ord som ”Hundra rockskribenter före mig har inte fel. Avantgardet är Sveriges bästa liveband” har bandet ännu en gång befäst sin position som en av landets mest oöverträffade liveakter – och det står nu klart att Avantgardet kommer ge ytterligare ett gäng spelningar under nästa vår t.e.x hos oss på Stuck On i Östersund.

På drygt två år har Avantgardet gått från att vara helt okända killar från Nybro med musikerdrömmar till att bli ett av Sveriges mest hyllade, omtalade och älskade band, både på skiva och live. År 2017 gjorde de närmare 60 spelningar i Sverige och Norge och fick sin första Grammisnominering i kategorin Årets rock för albumet "På östkusten intet nytt”. Flera menade att Rasmus Arvidsson, som kallas ”en unik textförfattare”, även borde ha nominerats för sina självutlämnande texter. Texter som utmärks främst av ögonblicksskildringar och socialrealism, något som varit en stor del av även bandets allra senaste giv – "Alla känner apan".

"Alla känner apan" släpptes i november 2018 och är bandets tredje fullängdare på blott två och ett halvt år. Albumet är producerat av Jocke Åhlund och att samarbetet mellan honom och Rasmus Arvidsson är en fortsatt framgångssaga råder det ingen tvekan om.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Feb
Torsdag 14 feb 2019 20:00 - 23:00 Studioscenen, Storsjöteatern

Snabbfakta

Arrangör
Stuck On

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
250 kr+servicavgift, förköp på www.billetto.se, länk ovan.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 166 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 222 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 41 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 14 feb 2019 20:00 - 23:00 @ Studioscenen, Storsjöteatern
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!