Meny

Nördpub med Quiz

Område: Östersund
Arena/Plats: Storsjöteatern
Kategori: Övriga evenemang
Datum: Fredag 3 maj 2019

Nördig after work i Storsjöteaterns foajé. Kvällens quiz är något utöver det vanliga - det innehåller specialarrangerad spelmusik som framförs live.

Dessutom härligt häng i populärkulturens tecken – bland annat med en arkadmaskin laddad med retrospel, brädspels-hörna, spellista laddad med musik från tv, film och spel. Dessutom cosplay - så klä gärna upp dig som din favoritkaraktär. Mer innehåll tillkommer.

Missa inte heller ”My moments in pop cult” – utställning i galleriet Mono City, på Storsjöteaterns källarplan. I utställningen, som har vernissage kvällen till ära, tolkar ett gäng konstnärer sina favoritögonblick ur film, musik, tv, litteratur och spel.

Välkommen!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
3 Maj
Fredag 3 maj 2019 16:00 Storsjöteatern

Kontaktinformation

Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 59 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 260 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 207 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!