Meny

Rollin' Phones - Från Bach till Bernstein

Område: Östersund
Arena/Plats: Gamla kyrkan
Kategori: Musik
Datum: Torsdag 24 jan 2019

Saxofonkvartetten Rollin’ Phones bildades 1986 och har sedan dess varit en viktig del av svenskt musikliv. Under årens lopp har medlemmar bytts ut och Neta Norén (barytonsaxofon) är den enda kvarvarande ursprungliga medlemmen. Gruppen är en mångsidig kammarmusikensemble med inriktning på konstmusik och repertoaren sträcker sig från klassiska standardverk och transkriptioner till verk av samtida tonsättare.

Ett spännande och underhållande konsertprogram bjuds det på denna gång med musik av Leonard Bernstein, Pullitzerprisvinnaren Jennifer Hig-don, Bachkännaren och tonsättaren David Maslanka samt den stora mästaren J.S. Bach.

Rollin’ Phones har i över 30 år turnerat i Sverige, Europa, USA, Sydamerika och Asien. Gruppens höga konstnärliga nivå, deras unika sceniska utstrålning, de mycket väl sammansatta programmen och programpresentationerna under konsertens gång gör kvartetten så uppskattad och populär! Missa inte!

Rollin’ Phones består av:

Tove Nylund – sopransaxofon (1994-)

Kristin Uglar – altsaxofon (1991-)

Edith Bakker – tenorsaxofon (2010-)

Neta Norén – barytonsaxofon (1986-)

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Jan
Torsdag 24 jan 2019 19:30 Gamla kyrkan

Snabbfakta

Arrangör
Presenteras i samarbete med Estrad Norr, Östersunds kommun, Kulturrådet, Studieförbundet Vuxenskolan, TeloGott, Frejas bakeri.

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
130 kr/90 kr (stud). Förköp på Visit Östersuns och www.tickster.com, länk ovan. Biljetter i dörren: 150 kr / 100 kr (stud). Medlemsrabatt: 20 kr TILLGÄNGLIGHET: Ingång från sidan via en stor ramp för rörelsehindrade.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 134 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 180 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 86 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 24 jan 2019 19:30 - 19:30 @ Gamla kyrkan
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!