Meny

Blodomloppet 2019

Område: Östersund
Arena/Plats: Östersund
Kategori: Sport
Datum: Måndag 19 aug 2019

Måndag 19 augusti är det åter dags för Blodomloppet i Östersund. Tillsammans med alla er deltagare uppmärksammar vi den livsviktiga blodgivningen!

Blodomloppet är ett motionslopp som äger rum på 16 orter och vars syfte är att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen – oavsett om du är blodgivare eller ej.

Promenera, jogga eller spring 5 eller 10 kilometer tillsammans med dina arbetskamrater och vänner och avsluta med en skön picknick efter loppet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Aug
Måndag 19 aug 2019 18:00 - 21:00 Östersund

Snabbfakta

Arrangör
Blodomloppet Sverige och Östersunds Skidlöpareklubb

Kontaktinformation

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Vuxen 275kr Barn Lilla Blodomloppet 100kr SISTA ANMÄLNINGSDAG 19 augusti 2019 SISTA ANMÄLNINGSDAG FÖR LAG 02 augusti 2019
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 177 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 89 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 125 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!