Meny

Stuck On - Västerbron

Område: Östersund
Arena/Plats: Captain Cook
Kategori: Musik
Datum: Torsdag 11 apr 2019

VÄSTERBRON är ett gäng skånska stockholmare som spelar stökig och poppig postpunk i högt tempo. Samtidsskildringar, kaos och frustration är viktiga beståndsdelar. Ett band som live greppar tag i dig hårt, så det är bara att haka på. Lokal support kliver på c.a 19:30 och Västerbron efter det.

Själva säger dem om sin musik att de har sin : själ i punken , hjärtat i 90talsindie & hjärnan i någon slags skånsk emo. Tre album har de släppt hittills: 2014: Idiotologi, 2016: Till Vilket Pris Som Helst, 2018: Flyktbeteendevetenskap. Deras skivor har rosats av bl.a Gaffa -årets rock 2016 t.e.x & P3.

Festivalrykten gav 8 av 10 som välförtjänt betyg.OCH VIKTIGAST AV ALLT de har även hyllats av helt vanliga människor. Live har man spelat med t.e.x Bob Hund & Hurula ,på scen är Västerbron vid det här laget ett av Sveriges bästa och mest energiska liveband.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Apr
Torsdag 11 apr 2019 19:00 Captain Cook

Snabbfakta

Arrangör
Stuck On

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
200 kr + serviceavgift. Förköp finns på www.billetto.se ( ett antal studentbiljetter finns ), länk ovan.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 139 meter
Hotell i centrala Östersund.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 193 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 200 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 11 apr 2019 19:00 - 19:00 @ Captain Cook
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!