Meny

Utställning Lars Tunbjörk - Paris Fashion Week

Arena/Plats: Jamtli
Kategori: Utställningar

Lars Tunbjörk fick helt fria händer när tidningen Libération bad honom att skildra den luxuösa modeveckan Paris Fashion Week på sitt eget sätt. Invigning av utställningen 27 januari kl 14.00
“Lars Tunbjörk – Med blicken från sidan” – Cecilia Helsing, Lars Tunbjörks projektrum/Borås Konstmuseum, berättar kl 14.30.

Lars Tunbjörk fick helt fria händer när tidningen Libération bad honom att skildra den luxuösa modeveckan Paris Fashion Week på sitt eget sätt. Uppdraget resulterade i ett uppmärksammat bildreportage som belönades med ett förstapris i World Press Photo 2005. Istället för att trängas med de andra fotograferna runt catwalken valde Lars att fotografera det som händer bakom kulisserna, i omklädningsrummen och på festerna.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Apr
Söndag 21 apr 2019 11:00 - 17:00 Jamtli

Snabbfakta

Arrangör
Utställningen är producerad av Lars Tunbjörks Stiftelse med stöd från Svenska Postkodstiftelsen.

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
100 kr
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 791 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 1 km
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 985 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!