Meny

Lit é Sång tolkar Elvis Presley.

Område: Övriga Jämtland
Arena/Plats: Lits kyrka
Kategori: Musik
Datum: Fredag 10 maj 2019 - lördag 11 maj 2019

Ja då var det äntligen dags för Lit é Sångs Elvis-konsert och vi vill även i år erbjuda er 2 konserter på grund utav att vi ryms inte i kyrkan vid ett tillfälle. Välkommen fredag 10 maj och lördag 11 maj.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
10 Maj
Fredag 10 maj 2019 19:00 - 21:00 Lits kyrka
11 Maj
Lördag 11 maj 2019 19:00 - 21:00 Lits kyrka

Snabbfakta

Arrangör
Lit é sång

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Start 19.00 med insläpp från 18.00. OBS!! ROSA biljett Fredag & BLÅ gäller för Lördag. Biljettsläpp 10 April. De finns i begränsat antal och kostar 20kr styck. De finns att köpa på Ica Litshallen, Ica Häggenås, Depå45 och på Ankis frisersalo
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 17,6 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 17,7 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 17,1 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!