Meny

Workshop i broderi

Område: Östersund
Arena/Plats: Nationalmuseum Jamtli
Kategori: Övriga evenemang
Datum: Söndag 28 apr 2019

Konstworkshop i fritt broderi. Låt dig inspireras av konstnären Ida-Lovisa Rudolfsson som i sin konst berättar med tråd! Hennes textila collage handlar ofta om hur det är att finnas till – både på gott och ont. I workshopen får du under ledning av Ida-Lovisa prova på att teckna med tråd och göra applikationer. Hon berättar också om sin egen arbetsprocess.

Ida-Lovisa Rudolfsson har en examen i textil konst från HDK och har tilldelats ett flertal stipendier bla årets Unga Konsthantverkare 2014, då motiveringen löd: ”Nyfiket och skickligt bygger Ida-Lovisa Rudolfsson upp en textil bildvärld som kretsar kring vardag, väntan och dröm. Byggnader, möbler, människor och träd återkommer i de hemlighetsfulla bildberättelserna, där det igenkännbara vrids till och framträder som något främmande och äventyrligt.” Hon är representerad i Nationalmuseum Jamtlis aktuella utställning ”Sex sekler av samtid”.

Workshopen riktar sig till vuxna som är intresserade av kreativt skapande. Max antal deltagare är 15 personer.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
28 Apr
Söndag 28 apr 2019 11:00 - 17:00 Nationalmuseum Jamtli

Snabbfakta

Arrangör
Nationalmuseum Jamtli

Kontaktinformation

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
400 kronor/person (material och museientré ingår). Föranmälan krävs och görs via mail eller telefon: bokningen@jamtli.com, telefon 063-15 01 00 (må-fre), 063-15 01 10 (lö-sön).
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 1,2 km
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 1,1 km
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 916 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.

I närheten av

Attraktion
  • Jamtli,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!