Meny

Cirkus Brazil Jack

Område: Östersund
Arena/Plats: Berners plan
Kategori: Övriga evenemang
Datum: Lördag 22 jun 2019 - söndag 23 jun 2019

Cirkus Brazil Jack grundades 1899 är fyller 120 år i år. Det firar man med över 200 föreställningar på cirka 150 orter i Sverige. Bland annat besöker man Östersund 22 och 23 juni och Strömsund 21 juni, enligt ett pressmeddelande.

Cirkusen är sedan 2018 helt djurfri och presenterar inför jubileumsåret föreställning med artister från fyra kontinenter; gravitationstrotsande luftakrobatik, klassisk fransk lindans, internationella clowner och komiker, atleter och akrobater från Sydamerika, stor orkester och Gummimannen George.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Jun
Lördag 22 jun 2019 16:00 Berners plan
23 Jun
Söndag 23 jun 2019 16:00 Berners plan

Kontaktinformation

Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 1,5 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 1,5 km
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 1,3 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!