Meny

BARRIADA QUINTETO (KUBA)

Område: Östersund
Arena/Plats: Gamla Tingshuset
Kategori: Dans, Musik
Datum: Tisdag 21 maj 2019

18.00-19.00: SALSA NYBÖRJAR-WORKSHOP! (DANS)
Pascale Sauma Stenberg och Juan Carlos lär dig snabbt grunderna i att dansa salsa inför kvällens konsert! Workshopen är gratis för dig som ska på konserten. 50 kr för övriga.

19.30: KONSERT - BARRIADA QUINTETO (KUBA)

Barriada Quinteto från Havanna är en grupp som bryter ny musikalisk mark.

Fem musiker med rötterna i afrokubanska rytmer skapar ett sound som är distinkt modernt men med resonans i det kubanska musikarvet. Genom eget material och färgstarka tolkningar av kubanska traditionella låtar gungas välkända rytmer från Kuba fram och smyger sig in i kroppen; bolero, cha cha cha, son, rumba och guaguancó flätas ihop med den snabbare salsatakten. De dubbla slagverkarna förstärker den ångande energin, nytänkandet och den afrokubanska pulsen. Gruppen har gjort stor succé bl.a. på Nefertiti i Göteborg! Upplagt för en svettig kväll med massor av dans framför scenen, olé!

The band:
Juan Kemell: trumpet, song
Yuri Tejada: song, saxophone, hand percussion
Carlos Valdés: percussion
Rodolfo Valera: congas
Pedro Sánchez: piano, song

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Maj
Tisdag 21 maj 2019 19:30 Gamla Tingshuset

Snabbfakta

Arrangör
Konserten arrangeras även i samarbete med Kulturrådet, Östersunds kommun, Studieförbundet Vuxenskolan, TeloGott och Frejas bakeri. Medarrangör: Estrad Norr

Prisinformation

Prisinformation
BILJETTER Förköp via Tickster/Visit Östersund: 130 kr / 80 kr (stud) Biljetter i dörren: 150 kr / 100 kr (stud) - EJ KONTANTER! Medlem i Klubb SAM: 20 kr rabatt (Du kan bli medlem i musikföreningen Klubb SAM på förköp via Tickster eller på plats. Om du skaffat medlemskap via Tickster så visar du upp din medlemskap-biljett i entrén och kan hämta ut ditt kort efter att du fyllt i dina uppgifter om namn, adress, etc. Medlemskap kostar 100 kr / 30 kr för studerande och gäller året ut!)
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 177 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 248 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 195 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!