Meny

Andersön runt 2019

Område: Övriga Jämtland
Arena/Plats: Andersön
Kategori: Hälsa/välmående, Sport
Datum: Söndag 26 maj 2019

Stort välkomna till ännu en upplaga av Andersön Runt!

Inlöparna är Hej främlings initiativ för folk som gillar att springa och promenera utomhus. Inlöparna är öppet för alla oavsett kön, bakgrund eller ålder - precis som alla Hej främling!s aktiviteter. Passa på att komma igång med löpningen inför Andersön Runt tillsammans med oss. Vi ses varje onsdag kl 19.00 utanför Gamla Tingshuset i centrala Östersund. Det spelar ingen roll vilken nivå du befinner dig på. Är du nybörjare hjälper vi dig fram på ett kortare pass i långsam takt.
Mat/fika efter loppet ingår och vi har en mängd fina utlottningspriser bland de som deltar. Priser delas ut till de tre första i varje klass.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Maj
Söndag 26 maj 2019 12:00 Andersön

Snabbfakta

Arrangör
Andersön runt och Hej främling

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Anmälningsavgift 300 kr t.o.m. 20 maj. Anmälan 21-26 maj (efteranmälan) 400 kr. Du anmäler dig genom mail till andersonrunt@hejframling.se. Mer information om betalning skickas i bekräftelsemail. Ange namn, ev förening, klass, könsidentitet (hen/hon/han) samt telefonnummer. Betalning via bankgiro eller swish. De 10 första som anmäler sig får en löpningsmössa från Inlöparna. Deltagarantalet är begränsat så först till kvarn gäller…
Hotell

Quality Hotel Frösö Park

Avstånd: 5,1 km
Erbjuder 330 hotellbäddar fördelat på 139 rum och tio sviter. Här är sporthotellet där friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Camping

Avstånd: 5,8 km
Mitt på Frösön, ett stenkast från hjärtat av Östersund, ligger Nordic Camping Frösö. En modern anläggning med 94 el-tomter och ett 100-tal platser för fricamping. Området är mycket barn-, hund- och handikappvänligt.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Stugor

Avstånd: 5,8 km
Nordic Camping Frösö ligger i naturskön miljö några minuter från centrala Östersund. En modern anläggning med stugor av olika standard och storlek. På campingplatsen finns lekplats, grillplatser, minigolfbana, beachvolleyboll-plan och en boulebana.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!