Meny

Stuck On - The Reputations

Område: Östersund
Arena/Plats: Jazzköket
Kategori: Musik
Datum: Torsdag 6 jun 2019

Blanda inslag av Lynyrd Skynyrd,Abba och Big Star , då kanske du kommer i närheten av upplevelsen av det här bandet.
The Reputations är högspänning. Denna kvintett från Austin, Texas, bygger upp en elektrifierande ljudbild på en grund av rock’n’roll, powerpop och soul.

The Austin Chronicle säger så här, en träffande beskrivning som sätter fingret på bandets förmåga att leverera harmonier i ett slagkraftigt format: ”Shoulder-shaking AM pop with invigorating, five-voice melodies. It sounds like a long lost best-of from a 60’s family band – but atop modern energy.”

The Reputations kommer från den kokande gryta av musik som Austin är råder det ingen tvekan om när deras toner ekar. Men med tanke på musiken de spelar fanns det egentligen bara en stad ett band som detta hade siktet inställt på: Memphis, Tennessee.

Som lokal support ser vi Armadillo, ett band som legat lågt ett tag men nu är tillbaks med råge. Melodisk Rock'n'roll med influenser från 90-talets Stoner/Desert-scen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Jun
Torsdag 6 jun 2019 19:00 Jazzköket

Snabbfakta

Arrangör
Stuck On

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
250 kr+ serviceavgift. Förköp på www.billetto.se
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 170 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 224 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 109 meter
Hotell i centrala Östersund.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!