Meny

Musikdagarna - Pardon my french

Område: Östersund
Arena/Plats: Frösö kyrka
Kategori: Musik
Datum: Måndag 24 jun 2019

En kärlek och längtan till den franska repertoaren förenar dessa fyra. Det är svårt att sätta fingret på, men det är något drömskt, passionerat och romantiskt skimmer över det franska. Som om man tar lite lättare och samtidigt allvarligare på livet. Njuter en croissant och café au lait till frukost innan man dumpar gödsel framför parlamentet. Det känns som att fransmännen lever livet med hela hjärtat. Så även i musiken.

Ingrid Grahn – sopran, Angelika Lindahl – sopran, Peter Mellgren – baryton, Mirella Sarp - piano

Denna konsert är en blandning av pianomusik, romanser och opera från franska kompositörer. Musik av bl.a. Maurice Ravel, Jules Massenet, Gabriel Fauré och Ambroise Thomas.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Jun
Måndag 24 jun 2019 18:00 Frösö kyrka

Snabbfakta

Arrangör
Frösö Sunne Norderö Församling

Kontaktinformation

Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Stugor

Avstånd: 1,2 km
Nordic Camping Frösö ligger i naturskön miljö några minuter från centrala Östersund. En modern anläggning med stugor av olika standard och storlek. På campingplatsen finns lekplats, grillplatser, minigolfbana, beachvolleyboll-plan och en boulebana.
Hotell

Quality Hotel Frösö Park

Avstånd: 2,3 km
Erbjuder 330 hotellbäddar fördelat på 139 rum och tio sviter. Här är sporthotellet där friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Camping

Avstånd: 1,2 km
Mitt på Frösön, ett stenkast från hjärtat av Östersund, ligger Nordic Camping Frösö. En modern anläggning med 94 el-tomter och ett 100-tal platser för fricamping. Området är mycket barn-, hund- och handikappvänligt.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!