Meny

Musikdagarna - Barock and blue

Område: Östersund
Arena/Plats: Frösö kyrka
Kategori: Musik
Datum: Söndag 26 maj 2019

Barock and blue

En konsert där barockens jazziga rytmer möter jazzens barocka synkoper. ”Barock and Blue” har sitt ursprung i barockmusiken och spänner bågen över jazzen som i det här fallet också har inspirerats av samma källa. J. S. Bach möter Claude Bolling via Benny Goodman och andra spännande tonsättare som vågar sig in i gränslanden. I centrum står en svit för flöjt och pianotrio av fransmannen Claude Bolling dedicerad till den kände flöjtisten Jean Pierre Rampal. Publiken får en aha-upplevelse kring stilistisk mångfald och instrumental virtuositet.

Kinga Práda Sagvik – flöjt, Lena Johnson – piano, Lars Ericsson – bas, Dan West - trummor

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Maj
Söndag 26 maj 2019 18:00 Frösö kyrka

Snabbfakta

Arrangör
Frösö Sunne Norderö Församling

Kontaktinformation

Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Stugor

Avstånd: 1,2 km
Nordic Camping Frösö ligger i naturskön miljö några minuter från centrala Östersund. En modern anläggning med stugor av olika standard och storlek. På campingplatsen finns lekplats, grillplatser, minigolfbana, beachvolleyboll-plan och en boulebana.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Camping

Avstånd: 1,2 km
Mitt på Frösön, ett stenkast från hjärtat av Östersund, ligger Nordic Camping Frösö. En modern anläggning med 94 el-tomter och ett 100-tal platser för fricamping. Området är mycket barn-, hund- och handikappvänligt.
Hotell

Quality Hotel Frösö Park

Avstånd: 2,3 km
Erbjuder 330 hotellbäddar fördelat på 139 rum och tio sviter. Här är sporthotellet där friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!