Meny

Musikdagarna - Johan Boding

Område: Östersund
Arena/Plats: Sunne Kyrka
Kategori: Musik
Datum: Fredag 28 jun 2019

Frösö Sunne Norderö församlings körer möter Johan Boding med band. Musik av bl.a. Ted Gärdestad och Queen.

Johan Boding är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm 1993–1998. Han har varit medlem i glamrockgruppen Candy Roxx och i en senare upplaga av gruppen Noice (2003–2005).

Boding har haft roller i musikaler som Miss Saigon och Jesus Christ Superstar. I den senare har han flera gånger gestaltat Jesus, men även Judas och Hannas.

För sin roll i Miss Saigon fick han Guldmasken. Boding har också turnerat med Rhapsody in Rock och deltagit i tv-programmen Så ska det låta (2008, 2010) och Doobidoo (2009, 2016).

Åren 2008–2010 genomförde Boding turnén A Night at The Opera (efter Queens album med samma namn) där han framförde Queen-låtar. Under 2016–2017 turnerar Boding i Stockholm och landsorten med Freddie 70 years – A Freddie Mercury & Queen Tribute Consert tillsammans med Night of Queen Band & Choir. De framför då 24 låtar av Queen och Freddie Mercury som de lät i original som hyllning till Freddie Mercury som skulle ha fyllt 70 år 5 september 2016. Från 2018 turnerar Boding med orkester och kör med The Night of Queen - Freddie Forever.

Marica Lindé, sång

Karin Westerberg, piano
Samuel Boding, gitarr

Josef Boding, bas

Körledare: Anna Brandt, Nils Frändén

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
28 Jun
Fredag 28 jun 2019 19:00 Sunne Kyrka

Snabbfakta

Arrangör
Frösö Sunne Norderö Församling

Kontaktinformation

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
OBS! Inträde. Biljett måste förköpas på www.nortic.se. Pris: 160 kr.
Hotell

Quality Hotel Frösö Park

Avstånd: 8,1 km
Erbjuder 330 hotellbäddar fördelat på 139 rum och tio sviter. Här är sporthotellet där friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Stugor

Avstånd: 7,7 km
Nordic Camping Frösö ligger i naturskön miljö några minuter från centrala Östersund. En modern anläggning med stugor av olika standard och storlek. På campingplatsen finns lekplats, grillplatser, minigolfbana, beachvolleyboll-plan och en boulebana.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Camping

Avstånd: 7,7 km
Mitt på Frösön, ett stenkast från hjärtat av Östersund, ligger Nordic Camping Frösö. En modern anläggning med 94 el-tomter och ett 100-tal platser för fricamping. Området är mycket barn-, hund- och handikappvänligt.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!