Meny

Vårruset Östersund

Område: Östersund
Arena/Plats: Badhusparken
Kategori: Sport
Datum: Måndag 10 jun 2019

Vårruset - löpartävlingen för tjejer går av stapeln 10 juni 2019 i Östersund. Hälsa och glädje, spring, jogga, lunka eller promenera 5 km i din egen takt.

Vårruset är tävlingen som följer våren genom Sverige. Vårrusets bana startar på Östersundssidan av Storsjön (se karta) efter några hundra meter tar du dig över gångbron till Frösön och följer sedan Storsjöns strand på Frösön. 1 km kvar till mål möts du av lite extra festligheter vid Surfbukten med underhållning hejarop och folkfest, det ger dig säkert extra energi inför spurten. När du passerat Surfbukten tar du dig åter över bron för att gå i mål på Vårrusets målområde alldeles intill Storsjön. Banan består till huvudsak av asfalt samt grusunderlag på mestadels gång-och cykelvägar. På Frösösidan får du även en kort sträcka på gräs. Banan är flack, lättsprungen och ska ge dig en positiv motionsupplevelse. Längs banan finns underhållning och någon överraskning som bidrar med pepp och energi.

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går tillbaka till den lokala idrotten via arrangörsföreningen St Olavsgruppen. Trångsvikens IF är huvudklubben i arrangemanget men St Olavsgruppen samarbetar även med andra lokala idrottsföreningar i länet som ger pengar tillbaka till deras ungdomsverksamhet. Det viktigaste är att överskottet går tillbaka till idrotten i länet.

Genom Vårruset vill St Oalvsgruppen satsa extra inom ungdomsidrotten för att fler ungdomar ska få möjlighet att delta. Genom ditt deltagande bidrar du att fler ungdomar får bättre möjligheter!
Tack för ditt bidrag!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
10 Jun
Måndag 10 jun 2019 18:30 - 09:00 Badhusparken

Snabbfakta

Arrangör
Trångsvikens IF och Stockholm Marathon AB

Kontaktinformation

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Alla lag med sex medlemmar bjuds på picknick från Coop. Anmälan öppnar i början av december.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 378 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 307 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 359 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 10 jun 2019 18:30 - 09:00 @ Badhusparken
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!