Meny

Wild Jämtland - Viltskådning

Adress: östersund Visa karta

Adress: östersund

Säsongen 2019
Vi erbjuder främst enskilda gömslenätter enligt nedan som du kan boka redan nu. Vi erbjuder även paket där en härlig vildmarksmiddag och frukostpåse ingår.

– Eget gömsle
Vill du garanterat vara själv i ditt gömsle bokar du ett eget.

– Gömslenatt med vildmarksmiddag
I detta paket får du en helhetsupplevelse med en god vildmarksmiddag samt frukostpåse inkluderat i priset (minst 3 pers). Er guide berättar djupgående för er om den mytomspunna björnen och om hur den lever. Kanske får ni gå med och titta efter färska björnspår…
Pris: Från 3315 kr/pers
(Priser inklusive moms. Vi tar ut en bokningsavgift på 30%. Återbetalas ej.)
Bokningsinfo

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 (0)70-523 29 89
  • E-postadress (Arrangör)
  • Webbsida
  • Prisinformation
    Pris: Från 2015 kr/person (minst 3 personer) eller 7800 kr/gömsle (för grupper om 5 personer, familjer eller för de som absolut vill sitta själv i ett gömsle). – Eget gömsle Vill du garanterat vara själv i ditt gömsle bokar du ett eget. Pris: 7800 kr.
  • Länkar
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 224 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 170 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 109 meter
Hotell i centrala Östersund.